Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2014 18:08:50 - křišťálová koule

Máte plán i lidi?

Dobrý den. Vaše odpověď mě vyprovokovala k návaznému dotazu. Před každými volbami sena výsluní ve Vaší blízkosti objevují nejrůznější známé tváře , které mají být lákadlem na voliče. Od paní Bobošíkové, pana Železného, Tlustého, Klause , Humla, Martina Michala až nyní po MUDr Drymla. Snad kromě paní Zubové vám všichni prchli ke konkurenci. Jak si to vysvětlujete?JJe vaše strana tak jalová že nemáte vlastní stabilní "mozky a stále musíte "dokupovat maso", nebo Vás vždycky někdo ukecá s cílem dostat se opět ke korytu a Vy na to skočíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2014 18:41:12 - Mgr. Jana Volfová
 Tak abychom to shrnuli. To že se nějaká strana vezme za poradce odborníka v nějaké oblasti, je prostě normální. Pan Tlustý sám sebe nazýval BOBO Nervem - nezávislým rádcem Vlastou, nikdy za nás nekandidoval, ale pomohl tehdejší Suverenitě s formulací ekonomických programových bodů. Pan Huml byl na sjezdu Suverenity jako host, stejně jako pan senátor Doubrava či později pan předseda ČSTV Jansta. Být hostem sjezdu opravdu těžko je lákadlem pro voliče. Matrin Michal je člověk, který dokáže bojovat za Českou republiku mimochodem jeho trestní oznámení na pana Šinágla, známého podporovatele sudotoněmeckého landschmanfatu, uspělo. Proto si ho velmi vážíme. Pan Dryml má stejně jako já pocit, že je třeba postupně sjednocovat bývalé sociální demokraty, kteří odešli nebo byli odejiti z ČSSD tehdy, když kritizovali poměry, které tam dnes jsou. A já jsem také přesvědčena, že nazrává čas na národně sociál demokracii se všemi, kteří  chtějí bránit Českou republiku. Každého takového uvítáme.