Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2014 7:13:09 - LadaJo

Pane Chládku pan Zlatuška odpovědnost za špatnou situaci chudých studentů přehrál plně na Vás? Má pravdu?

Pane Chládku pan Zlatuška tvrdí, že to, že studenti vysokých škol mají malá a už osm let nevalorizovaná stipendia je teď plně na Vás. Prý jste s ministerstvem nic neudělal pro valorizaci a cukl i od podpory návrhu poslanců na valorizaci a podle pana Zlatušky jste na výbor, který to projednával vůbec nepřišel. Má pan Zlatuška pravdu, že vinou Vás a Vašeho ministerstva se návrhy na valorizaci nízkého stipendia pro sociálně slabé vysokoškoláky neprosadily a že Vaší vinou trpí a budou trpět další měsícel? Pan Zlatuška prý je proti sociálnímu stipendiu pro sociálně slabé studenty soukromých vysokých škol, že prý na to státní peníze nejsou. Tak proč ty školy povolujete, když by se měli jejich studenti diskriminovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 16:42:11 - Marcel Chládek
Zdravím a děkuji za dotaz. Již jsem zde odpovídal. Nevím, kde to pan Zlatuška vzal, nicméně mám informace, že to byl právě on, komu se návrh KSČM týkající se stipendií nelíbil a který navrhl jeho zamítnutí.