Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2014 8:41:36 - křišťálová koule

Romové

Dobrý den .Podle čísel ČSÚ se každých cca 15 let romská komunita zdvojnásobí, přitom nadprůměrná nezaměstnanost 85% a podprůměrná vzdělanost tohoto etnika zůstává. . Z toho logicky poplynou stále vyšší a vyšší nároky na státní rozpočet , Přesto demografové i politici o tomto faktu ve strachui z osočování zbaběle mlčí |Máte účinný recept na řešení ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2014 16:26:52 - Mgr. Jana Volfová
 My jsme politicky nekorektní, takže říkáme věci na plnou pusu. Nechceme tu armádu příživníků, na kterou budou naši senioři pracovat do 90ti let. Jsme pro řešení, kterému říkáme mateřský plat a máme jej již zpracovaný v paragrafovém znění. Tedy sociální dávka je dávkou nárokovou, tu prostě musíte dostat, pokud splníte podmínky. My chceme,aby žena či muž, který vychovávají děti měli pracovní poměr na tuto výchovu s obcí. A pokud dítě nebude řádně očkováno, nebude chodit do školy, bude se v noci flákat po ulicích a krást, či dokonce skonči v diagnostickém ústavu, nebude rodičům plat vyplácen. A plat není nárokový a pokud neplníte povinnosti v zaměstnání, nemáte nárok na žádnou sociální dávku. Jsem přesvědčena, že bychom tak velmi rychle minimálně dostaly děti do školy a zamezily jejich krádežím.