Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2014 11:06:36 - křišťálová koule

Kdo je Zlaté Tele?

Dobrý den. Jako praktikující křesťanka se bezpochyby často zamýšlíte nad Biblí Varování před klaněním Zlatému Teleti je interpretováno jako klanění se materiálním statkům. Pokud sledujete dnešní politiku podřízenosti všeho finančnímu sektoru, který má fakticky větší moc než národní vlády, nemáte dojem, že tím nebezpečným Zlatým Teletemje právě on? Co na to Vaše duše křesťanky političky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 12:56:25 - Mgr. Jana Volfová
 Máte naprostou pravdu. Klanění zlatému teleti se dnes stalo skoro náboženstvím.A zlaté tele je dnes finanční sektor. Již mzdy, které dostávají jeho zaměstnanci jsou oproti jiným oblastem naprosto  neúměrné, a přitom vlastně nevytvářejí žádné hodnoty. Bohužel všichni chceme mít lepší byty, auta, chalupy a myslíme si, že tak máme lepší životy. Není to pravda. Já jsem od dětství učila děti, že Vánoce a dárky k nim jsou o radosti ne o bohatství. A mám to štěstí, že dodnes jsou pro nás Vánoce opravdu svátky klidu a pohody ne shonu a nerváků komu co koupím a za jak draho. Stejně by měli lidé přemýšlet o celém životě. Pak by bylo na světě lépe.