JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2014 7:54:30 - MichaelaW

Likvidace vepřína v Letech

Dobrý den, tryzna v Terezíně proběhla i přes nepřízeň počasí velice důstojně a jistě ji sledovala většina občanů... Ale v této souvislosti by mě zajímalo, proč stále nemají politici větší snahu zlikvidovat vepřín v Letech na Písecku?Je to ostuda pro celou ČR a poukazují na to i zahraniční organizace pro lidská práva...Doufám, že slova pana premiéra o vepříně v Letech byla jen úmyslně zkreslena novináři...a že on sám by také s odstraněním vepřína a vybudováním slušného památníku souhlasil...Nevím proč má náš národ působit jako nekulturní a rasistický, jen proto, že není dost politické vůle k řádnému uctění památky mnoha romských obětí nacismu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2014 14:59:07 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, s Vaším názorem mohu jen souhlasit, problémem je, že jde o soukromý objekt vepřína, tuto záležitost může vyřešit pouze exekutiva. Dle mého názoru všem obětem 2. světové války by měla být projevena úcta. Věřím, že současná vláda se bude tímto intenzivně zabývat. Vojtěch Filip