Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 13:11:28 - flip

program ANO

Velmi často se stává, že měníte názory. neplánujete tak v nejbližší době nějakou ideovou konferenci? stále jste takový neukotvení a pro mě osobně nečitelní. Chcete rušit slevu na dani pro živnostníky, pak zase ne, chcete zrušit poplatky za hospitalizaci, nyní názor měníte... Navíc je vás málo, oproti jiným stranám, kteří odpovídáte. Vy jste výjimka, za to děkuji, a budu ráda, když odpovíte i nyní. A ještě jeden dotaz z trochu jiného soudku, co říkáte na pokutu, kterou Sobotka dostal za to, že navrhl Babiše do vlády bez lustračního osvědčení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2014 13:54:42 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den. Vámi zmíněné „změny názorů“ mě netěší, ale dovolím si skutečnost poupravit. Spíše jde o to, že jsme trochu jiní než standardní strany. Pokud předseda Andrej Babiš něco cítí, řekne věc rovnou a naplno. To, co vnímáte jako změnu, je ústupek koaličnímu partnerovi. Hnutí ANO není ve vládě samo, ale musí vyjednávat  kompromisy jak se SOCDEM, tak s KDU.  A tato jednání pochopitelně původní záměr často posunou. Ideovou konferenci zatím neplánujeme, ale souhlasím s tím, že v určité době ji hnutí bude potřebovat. A k té pokutě?  Budu upřímný – je to směšné a nedůstojné. Chápu úředníky na Praze 1, že asi musejí nějak konat, ale v tomto případě se ukazuje, jak nelogicky a nepochopitelně veřejný sektor občas funguje. Úředníci jsou placeni z našich daní – a toto by skutečně neměl být popis jejich práce.