Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2014 9:41:08 - filip meciar

Statistika věda je …

Pane senátore, cituji z vašeho příspěvku zde: ,,Společně s paní senátorkou Richtrovou již několik let bohužel neúspěšně usilujeme o to, aby ministerstvo financí souhlasilo se změnou zákona a dalšími kroky, které by zajistily přidělování prostředků obcím podle počtu osob přihlášených k trvalému pobytu." Myslíte, že je to vhodné kritérium? Protože ze zkušenosti vím, že lidé se stěhují do okolí velkých měst, ale trvalý pobyt si nechávají i nadále tam, odkud přišly, je to pro ně výhodnější a abych se přiznal i já jsem ten příklad, bydlím kousek za Prahou, ale trvalý pobyt mám v Praze

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2014 21:35:05 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím. Ve svém příspěvku také píši, že žádný systém není dokonalý. Je trochu i na obcích, aby se snažily dosáhnout toho, že kdo v obci většinově bydlí, měl by tam mít trvalé bydliště.

Mimochodem, na trvalé bydliště jsou navázány i obecní poplatky na přiklad za odpad, za psa, které musíte platit v místě, kde máte trvalého bydliště. Proto by mělo být ve Vašem zájmu, abyste měl trvalé bydliště tam, kde skutečně bydlíte, abyste někde, kde nebydlíte, neplatil poplatky zbytečně.

Miloš Vystrčil