MUDr. Pavel Plzák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2014 13:06:06 - Zdena K.

Co vás, krom kritiky minulých vlád, spojuje?

Trochu mě překvapilo, že podle vašeho předsedy jsou ideologie jen kecy. Sdílíte jeho názor? A jak pak chcete uvnitř strany docílit konsenzu, když nemáte žádné společné hodnoty? Dělení na pravici a levici je dnes asi nesmysl, ale nějaké ukotvení by strany či hnutí mít měly. Nemyslíte? Teď je vás ještě docela málo, ale až vás bude více, jak budete koordinovat svoje cíle a představy? Zdena

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2014 8:11:33 - MUDr. Pavel Plzák
Dobrý den, máte pravdu, že dělení na pravici a levici začíná pokulhávat za realitou, v zahraničí se směry dělí spíše na liberálnější a konzervativnější. Naše hnutí má samozřejmě určitá ideová východiska a program, který se snažíme naplňovat tak, jak nám současná koaliční situace umožňuje. Společnou hodnotou , která nás spojuje, je snaha prosadit do vedení a řízení tohoto státu a celé společnosti kompetentní osobnosti, nezávisle na tom, zda jsou členy našeho hnutí, či ne. A věřte mi, že se hledají velmi těžce. Navíc usilujeme o to, aby tyto osobnosti byly pokud možno nezatížené negativní minulostí, což je bohužel někdy pro nás smutnou realitou. Chceme zjednodušit řízení státu, chceme aby se stal pro své obyvatele komfortnější, abychom nastavili pravidla, která pokud možno co nejvíce omezí korupci, která ve svých důsledcích náš stát finančně značně poškozuje. V současné době, díky informacím, které získáváme, zjišťujeme, že to, jak špatně byl náš stát řízen, překonává naše nejhorší představy. To, co si dovolovali naše političtí představitelé / Topolánek, Dalík, Kalousek, Nečas, Nagyová a spol./ má těžko ve státech, s kterými bychom se chtěli srovnávat, obdobu. Jsme lidé, kteří dosud fungovali v různých oborech, docílili nějakých výsledků a máme všichni upřímnou snahu, dát své schopnost ve prospěch zlepšení atmosféry ve společnosti, kterou cítíme jako hodně negativní. Můžete to vnímat jako naivitu, ale zatím je to tak.Pokusíme se zlepšit poměry na všech úrovních od obcí, přes kraje až po vrcholnou úroveň. Já osobně, pokud budu cítit, že se toto bude dařit, naprosto nelpím na nějakých politických funkcích a rád se vrátím ke své původní profesi chirurga.
S pozdravem  P.Plzák   PS: Jak sleduji současnou situaci před komunálními volbami, s podobnou ideologií se začínají formovat další politické subjekty, takže asi nebude zase tak špatná.