MUDr. Pavel Plzák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2014 9:56:27 - středopravicový volič

prázdniny

Řešily jste alkohol ve sněmovně, ale že si berete dva týdny prázdnin, vám přijde v pořádku? Kdybyste jinak na 100% pracovali, neměl bych nic proti, ale proč je pak tak malá účast ve sněmovně při jednáních, při interpelacích apod. během roku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2014 8:28:42 - MUDr. Pavel Plzák
Vážená paní voličko, zvu Vás na návštěvu Sněmovny. Jestliže na televizních kamerách nejsou všechna místa ve sněmovně trvale obsazena, protože se na nich nedá dlouho sedět, bez toho, aby se člověk na chvilku prošel, neznamená to, že poslanec jednání sněmovny nesleduje. Všude jsou televizní obrazovky s vnitřním televizním okruhem, takže i v případě, že se jdete něčeho napít, nebo se procházíte, nebo jdete pro něco do kanceláře, sledujete neustále jednání. Je to nutné i proto, že každou chvilku je nějaké hlasování, na které musíte být na svém místě. Proto je pro Vás lepší na internetu sledovat přítomnost při hlasování.  S pozdravem a přijeďte se podívat.  P.Plzák