Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2014 15:51:02 - Iriss

Zastavte cikánský teror

Napsat měli bychom nestačí,žádné projekty,diskuse ani pokusy o nápravu cikánské menšiny nevedou ke zlepšení jejich morálky.Jak dlouho necháte občany beztrestně terorizovat,okrádat a mlátit dokonce k smrti cikánskými tlupy?! Lid vás nevolil,aby jste jim integrací ohrožovali jejich majetky,zdraví a životy!! Mám jeden dotaz,jakým způsobem jsou cikáni prospěšni naší republice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2014 12:41:18 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, vážená paní,
z Vašeho dotazu je evidentní velmi negativní zkušenost s romskou menšinou. Všemi těmi lety, kdy se pracuje na zlepšení integrace Romů, však došlo v rámci celé ČR k zlepšení. To že jsou však lokality, kde jsou problémy s nepřizpůsobivými a sociálně slabými občany stále ještě intenzivní, je jasné a na ty je teď se třeba zaměřit. Pakliže víte o trestných činech, měla byste je hlásit policii a orgány činné v trestním řízení by je měly řešit. Právo ve smyslu práv, ale také povinností platí pro všechny stejně. Nedovolím si soudit, kdo je jak prospěšný společnosti. Každý lidský život je stejně hodnotný a je otázka na nás, jak se svým životem nakládáme a jaký mu dáváme smysl, samozřejmě v rámci zákona. Pakliže bychom si dovolili hodnotit přínos lidí pro společnost dle rasy, národnosti apod., vracíme se do první poloviny 20. století a můžeme si opět zopakovat 2. světovou válku! Jsme však dostatečně inteligentní na to, abychom si vzali ponaučení a podobné černé etapy dějin lidstva již neopakovali, nemyslíte? Hezký den Zdeněk Škromach