Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2014 14:04:44 - rene

Skončí ODS v propadlišti dějin?

„Nejsme nad propastí, jsme v propasti. A jestli se nebudeme navzájem podporovat, skončíme v propadlišti dějin. Ještě je ale čas.“ Kolik vám ho podle vás zbývá? A proč si myslíte, že je Fiala dobrý předseda? Na přílivu členů či preferencí to není vidět a ani uvnitř strany nezaznamenávám krom odchodu členů žádné změny.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2014 11:55:18 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

V propasti jsme díky chování naštěstí většinou již našich bývalých členů. Jinými slovy, můžeme si za to sami. ODS se nyní nachází ve fázi, kdy ji kromě poctivých zklamaných členů také konečně opouštějí i některé "pijavice". Celý proces bude ještě nějakou dobu trvat. Osobně jsem optimista a věřím, že vnitřní obrodu, která někdy docela bolí, přežijeme.

Že uvnitř strany nezaznamenáváte žádné změny je Váš pohled.

Já mohu garantovat a samozřejmě i dokladovat, že ke změnám dochází a to nemalým. ODS se mění. Jde to pomaleji než jsme čekali a děje se tak postupně. Jedná se o změnu způsobu výkonu politiky i změnu fungování a organizace ODS.

Jenom heslovitě několik příkladů: transparentní účet, způsob komunikace s členskou základnou, organizace a příprava voleb, organizace chodu kanceláře a financování, vystupování nejvyšších představitelů ODS, tvorba programových tezí, ...