Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2014 17:55:13 - Kuba z Litoměřic

Pane místopředsedo,

Nemyslíte, že má Babiš částečně pravdu? Také na to na mě působí, že zákony vymýšlíte ad hoc, tak, jak se vám to hodí. Proč třeba až nyní chcete zabránit propojení politiky a byznysu, když i ve vlastních řadách máte hříšníky, byť se to někteří jako Stanjura snažili skrývat. Chápu, že jste nyní v opozici, ale možná byste se měli spíš než na klasickou práci opozice zaměřit na vlastní sebereflexi, protože jinak vám již nic nepomůže

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2014 11:40:15 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

Nemyslím si, že si zákony vymýšlíme ad hoc. Chápu ale , že vzhledem k minulosti některých našich většinou již bývalých členů naše návrhy nemusí působit pro všechny důvěryhodně.

Že Andrej Babiš tohoto mistrně využívá a tím velmi chytře odpoutává pozornost od sebe samého jako dnes jednoznačně největšího příkladu propojení byznysu a politiky a zároveň i bezprecedentního příkladu střetu zájmů, je dle mého názoru zřejmé.

Zejména díky naší špatné pověsti a v některých případech také i za pomoci přístupu některých médií se mu to daří.

Nám nezbývá a zde s Vámi souhlasím než pykat za minulost některých našich členů a zároveň být aktivní a hlavně si postupně udělat ve straně pořádek. Věřte, že se o to intenzivně snažíme. Nakonec dokladem toho může být i nedávné kritické vystoupení pana předsedy Fialy na Republikovém sněmu ODS. Ve svém snažení má Petr Fiala moji plnou podporu a může spoléhat na moji pomoc.

Miloš Vystrčil