Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.07.2014 17:03:25 - LadaJo

Pane Štěchu, proč většina v ČSSD jedná absurdně a nespravedlivě a proč i vy to podporujete?

Pane Štěch, proč většina v ČSSD, jak vy říkáte, po Vás požadovala lustrace, to znamená podle předsedy Sobotky absurdní a nespravedlivé jednání a proč vy jste sklopil zbaběle uši a této nespravedlnosti a protiústavnímu lustrátorství, které, jak říkáte, neschvalujete, jste se podřídil. Není to vada Vašeho charakteru ohrožující český stát, když zbaběle se podřídíte něčemu nesprávnému a neústavnímu v ČSSD? Stejně zbaběle a proti zájmům republiky se potom asi můžete chovat ve státních funkcích? Neměl byste pro svou zbabělost a nedostatek charakteru odstoupit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2014 19:19:44 - Milan Štěch

Pokud je přijato usnesení nejvyšším orgánem ČSSD, tedy ústředním výkonným výborem, tak mi nezbývá než se podřídit. A to platí v demokracii všude. Co se týká problematiky lustrací, nepovažuji je za záležitost, kde by se mělo hovořit o zbabělosti. Necítím se zbabělý, např. v době, kdy všichni tleskali reformám V. Klause, tak jsem společně s pár přáteli v odborech organizoval několik velkých demonstrací. Pokud vy byste pro veřejnost vykonal ještě něco výrazně přínosnějšího, tak bych uznal, že můžete označovat chování někoho jiného za zbabělé. Jinak už bych ale s dovolením za diskusí s vámi na toto téma rád udělal tečku.