MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2014 11:57:52 - Bady

eurokomisař

Sobotka podle vás nemůže ustupovat do nekonečna…Je podle vás Sobotka slabým předsedou? A ještě jeden dotaz k eurokomisaři. Po včerejším jednání premiéra Bohuslava Sobotky s předsedou Evropské komise Jean-Claudem Junckerem mají ale údajně ženy větší šanci. Bělobrádek vypadla, že ho to zlomilo. Co ,,protetsní“ křídlo ČSSD, které Jourovou nechtělo a kam jste patřil i vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2014 16:06:30 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní, pane,

snad Vás nezklamu, ale bylo by minimálně neloajální hodnotit negativně vlastního pana předsedu a navíc současného premiéra takto navenek. Navíc v názoru se mohou různí lidé lišit. Nicméně volební výsledky jsou v tomto zřejmě nejobjektivnější. A ty, pokud vím, z našeho pohledu slavné nejsou. Nelze tak nevidět, že nás náš velký koaliční partner zhusta válcuje více, než je možná zdrávo. Dokonce pan předseda hnutí ANO chtěl toho mého mlátit lopatou po hlavě. Snad Vám to jako náznak a odpověď postačí.

A otázka eurokomisaře? Překvapím Vás, jak jsem se ostatně již vyjádřil jinde. Pro mne paní Jourová jako eurokomisařka klidně přijatelná je.  Stejně jako by byl možná předtím i pan Telička. Ale jelikož mám jako poslanec  za povinnost hájit hlavně zájmy ČR, tak zrovna paní Jourovou raději vidím tady, než v Bruselu. Jako naši ministryni pro místní rozvoj. Otazné je, kde je cennější pro pana Babiše. Má-li na zřeteli hlavně skutečně zájmy státu a ne, jak mu mnozí vytýkají, svého firemního gigantu.

Ale o tomhle všem konkrétně já nerozhoduji. Jen, jako jiní, sleduji dohadování těch opravdu “vyvolených”. I to, zda byly splněny proklamované záměry “vrchního velitele”.  Zda vůbec byly reálné. To je vše. Nehledejte za tím hned rebelii.

S úctou   jk