JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2014 21:31:35 - MichaelaW

Novela usměrňující exekuce

Dobrý den, velice oceňuji, že jste dal podnět k změně exekučních pravidel ve prospěch dlužníka...Mnoho lidí žije ve velké bídě pro bagatelní dluhy a neuvěřitelně vysoké exekuce, které z nich vznikli... Většinu politiků nezajímají problémy občanů jejich vlastní země...nezajímá je, jak si občané poradí s lichvou, s nezaměstnaností, s bezdomovectvím, s tím, že nedokáži platit za léky, za školné svých dětí, za péči o staré rodiče, že se snižuje porodnost, že někteří lidé dožívají v produktivním věku na ulici...Není z toho cesta ven, jakékoli sociální jistoty pro nemajetné neexistují... a exekuce jsou jedním z mnoha činitelů , které tuto situaci velice zhoršují....Budete pokračovat ve snaze o zlepšení sociálních poměrů v naší zemi?Je podle Vás vůbec nějaká naděje za zlepšení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2014 16:30:24 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, i nadále se budeme zasazovat o zlepšení sociálních podmínek našich občanů, tak jak to deklaruje náš volební program. Věřím, že se nám to podaří a to patrně pomaleji, než bychom si přáli. 
JUDr. Vojtěch Filip