Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2014 15:00:17 - jurka kříž

sněmovna

Babiš dnes řekl, že je tím, co se v posledních dnech děje ve sněmovně, je znechucen a nejraději by rezignoval. Jak na vás jako nováčka působí ,,práce“ ve sněmovně? Děkuji za názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2014 11:40:29 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
To, co předváděli tzv. zkušení politici, kteří jsou již řadu let ve sněmovně, je skandální a nemá nic společného s demokratickou politikou pro lidi. Opoziční politici zcela transparentně a úmyslně chtěli zdržovat, kvůli nepřítomnosti poslance Kalouska. Bylo jim v podstatě jedno, jakou záminku uplatní. Pochopitelně zpackané hlasování o návrhu poslance Urbana jim nahrálo nejvíce. Pak už šlo, z jejich strany, jen o to, tuto příležitost využít co nejdéle. Celé tohle divadlo je jen ukázkou toho, že většina opozice nechce nic pro lidi udělat, ale zároveň chce, aby to tak nevypadalo. Je smutné, že se k takovým praktikám kloní, ale na druhé straně je to pro lidi jasný signál, koho příště volit. Z mého hlediska je smutné, že jsem byl jen divákem. Do debaty se mohli přihlásit jen poslanci s tzv. přednostním právem", což jsou  předsedové stran, předsedové klubů, členové vlády a předsednictvo sněmovny. Nemohl jsem prakticky nic udělat pro lidi. Kdybych místo tohoto zmařeného času léčil pacienty, udělal bych lépe.