Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2014 10:32:34 - Vratislav Prokop

Pan Urban

Paní poslankyně, proč pan Urban hlasoval proti návrhu, který ve sněmovně byl od března letošního roku, tedy je hloupost říct, že se nevědělo, o čem se hlasuje.. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2014 22:04:07 - Ing. Pavlína Nytrová
Váš dotaz by měl být spíše adresován přímo mému kolegovi, ale pokusím se Vám odpovědět. Předpokládám, že se ptáte na hlasování o novele zákona o spotřebních daních. Kolega Milan Urban nikdy netvrdil, že nevěděl, o čem hlasuje. Pozměňovací návrh k novele zákona o spotřebních daních předložil právě on. Svůj postoj zdůvodnit tím, že u nás kvůli růstu cen ropy a předchozímu zvýšení spotřební daně natolik zdražily pohonné hmoty, že je motoristé raději nakupují v cizině. Prodej benzínu a nafty poklesl a stát tak vybírá méně na spotřebních daních. Kolega Urban vždy hlasoval pro návrh novely tohoto zákona. Můžete si to ověřit přímo na stránkách Poslanecké sněmovny www.psp.cz, kde je u každého poslance pečlivě zaznamenáno, jak pro daný návrh hlasoval.