Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2014 15:16:46 - Verča F.

kampaň

Proč na rozdíl od jiných stran, jako ANO, ODS, KDU-ČSL apod. investujete tolik do kampaně? Nejste to vy, kdo volá po jejich zastropování a pak si takhle vyhodíte z kopýtka? Také by mě zajímalo, zda si na kampaň přispíváte i vy sám a případě kolik? Děkuji Verča

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2014 19:16:16 - Milan Štěch

Ano, požadujeme zastropování předvolebních kampaní. Částky, které hodláme v nadcházejících volbách využít, jsou také výrazně pod limitem námi navrhovaných objemů. Moc bych doporučoval, abyste zhodnotila, jaký rozsah kampaní budou jednotlivé strany mít a zda to odpovídá proklamovaným částkám. Sociální demokracie na volby využije prostředky, které má za výsledky předchozích voleb, dále z členských příspěvků a většina kandidátů, zejména do Senátu, si na volby přispívá sama. V mém případě to bude předpokládám 100 tisíc korun. ČSSD není závislá na penězích od podnikatelských subjektů, takže jim není ani zavázaná, na rozdíl od některých jiných stran a hnutí, které ve volbách kandidují.