Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.08.2014 9:55:59 - David58

Tradiční hodnoty

A věříte, že když se dostanete do komunálních voleb a změní se hodně zákony, že časy budou stejné akorád příjdou věci které byli doposud ještě před 15 lety.
Víte co tím myslím, například:
že před rokem 89 byla práce a že by se to mělo obnovit, a i že by se měli zrušit všechny poplatky, ať už za doplatek v nemocnici, poplatek za televizi a za rádio.
Aby nemuseli my obyčejný lidé konečně platit šílené peníze.
Nemyslím tím, že bychom se měli vrátit o 15 let zpátky jako přesně časově, ale jako že bychom obnovili a přizpůsobovali se tradičním hodnotám to by bylo opravdu lepší.
Víte co myslím.


A doufám že jste nemyslela, jak jste již psala že se snažíte vytvořit nová pracovní místa pro tělesně postižené, nemyslela jste tím mě?
Já vím ale, musím se zeptat.

Vím že se časy mění, ale věříte že to co bylo před 15 - 25 lety že by se to mohlo k nám vrátit?
Já si myslím, že budeme potom konečně žít jako před rokem 89, ale že budeme mít nastavený takový systém že bude život potom lepší.
Věříte mi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2014 12:13:09 - Mgr. Jana Volfová
 Tradiční hodnoty jsou to, co Česká Suverenita chce obnovit. Třeba to, že rodina je máma, táta a děti, že Česká republika stojí na základech křesťanských hodnot ne islámu. Že obrana vlasti a národa je důležitá a čestná funkce. Jsme přesvědčeni, že každý národ musí být tmelen svojí historií, svým jazykem a hrdostí na své občany, jinak zanikne. A to Česká Suverenita nepřipustí.