Ministerstvo pro místní rozvoj

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2011 10:40:24 - irenka

Podmínky po roce 2013

Dobrý den, v souvislosti s dalšími programy a čerpáním fondů EU se chci zeptat, jestli je možné ještě vyjednávat o podmínkách čerpání?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2011 15:10:58 - Ministerstvo pro místní rozvoj
 Není jasné, co myslíte pod pojmem „vyjednávat o podmínkách čerpání fondů EU“. Pokud jde o vyjednávání podmínek pro ČR na další období, tedy o vyjednávání na období po roce 2013, je možno vývoj jednání sledovat na základě pravidelných informací většinou v podobě tiskových zpráv MMR, případně podrobnějších informací z tiskových konferencí, na webových stránkách MMR (www.strukturalni-fondy.cz  nebo www.mmr.cz)
Pokud jde o možnost čerpání pro konkrétního žadatele na konkrétní projekt, nebo na konkrétní činnost, je nutno vědět, jakého operačního programu se problematika týká. Jednotlivé operační programy mají své řídící orgány a ty vyhlašují tzv. „výzvy“ k jednotlivým programům. Podrobnosti všech OP lze sledovat na http://www.strukturalni-fondy.cz/.