Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2014 17:01:20 - křišťálová koule

Volební strategie versus volič

Dobrý den. Další volby se blíží a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se stal zázrak a dosáhli jste dobrého výsledku. Netrpíte po volbách pocitem marnosti? Připouštíte si, že ve volební kampani opakovaně děláte v prezentaci svých myšlenek chybu, nebo jste stále přesvědčena, že vše děláte dokonale, ale jsou to voliči, kteří nejsou dost inteligentní aby vás pochopili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2014 10:54:52 - Mgr. Jana Volfová
 Nikdy jsem neřekla, že volič je hloupý. Vždy hledám chyby u sebe. Nicméně v letošním roce, kdy došlo k tomu, že nám Starostové pro Prahu, dnes Pro Prahu, ukradli jak název tak logo to opravdu není tak jednoznačné. Dokonce chápu i media, že se v tom nevyznají. Nicméně tři neděle bez kampaně samozřejně udělají své. A pokud se jedná o flustraci, nejsem flustrovaná, věřím tomu, že řada našich myšlenek se časem projeví jako správná, viz můj klip s burkou. Takže to prostě nevzdávám.