Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2014 12:52:10 - majli

stezky

Zmiňujete ve svém článku cyklisty a běžce, lépe na tom ale nejsou ani turisti. Nemyslíte? A proč s tím někdo něco nedělá? Třeba lépe vyznačit na mapách a ukazatelích různé stezky nemůže být tak nákladné. Rozhodně méně, než tvorba nových. A k cyklostezkám, podle mě stále chybí to hlavní, aby více vznikali tzv. cykolopruhy v centru měst.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2014 11:26:28 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím a souhlasím.

Osobně so myslím, že pro běžce by byla využitelná většina upravených turistických tras - to znamená jsem určitě pro úpravu a péči o turistické trasy. Nakonec sám sebe také mezi rekreační turisty pořád počítám.

Pokud je mi známo, Kraj Vysočina na značení turistických stezek Klubu českých turistů každoročně přispívá. Problémem jsou vlastní úpravy povrchu turistických stezek včetně například různých mostků, přírodních schodišť, ukazatelů, popisu zajímavých míst apod. Vznik zejména dalších kratších upravených okruhů (povrch, údaj o délce, převýšení, popis zajímavostí ...) v okolí měst bych osobně velmi uvítal.

Co se týká značení turistických stezek, mám zato, že v turistických mapách vyznačeny jsou. U těch nových alespoň v elektronické podobě by to neměl být velký problém.

U cyklopruhů je často problém s nedostatečnou šířkou vozovky nebo chodníku.

S pozdravem

Miloš Vystrčil