Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2014 16:24:39 - LadaJo

Proč nejste slušný politik a proč se zavazujete sociálním demokratům?

Pane Štěch, když říkáte, že slušný politik se zavazuje jenom svým voličů, proč nejste slušný politik a proč se zavazujete sociálním demokratům i ve špatnostech, které dělají. Kryl jste předsedu Sobotku v jeho zneužívání poslaneckých náhrad na soukromé potřeby, kryl jste ho v jeho miliardovém dárku Bakalovi ze státních prostředků a kryjete vnitrostranické protiústavní a nemravné lustrace členů ČSSD na principu kolektivní viny. Nestydíte se?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2014 18:29:43 - Milan Štěch
 

Vážený pane,

Pana předsedu Sobotku jsem nemusel v ničem krýt. Poslanecké náhrady na soukromé potřeby využívali a využívají všichni ústavní činitelé, protože nikdy v minulosti ani v současnosti se nevykazovaly výdaje na dopravu apod., neboť jsou paušálně součástí příjmu. To, co bylo vyčítáno premiérovi Sobotkovi, by pak mělo být vyčítáno mnoho desítek let zpátky všem zákonodárcům. Prodej bytů Bakalovi odsouhlasila vláda a já si dobře vzpomínám, že tehdy to bylo i přání zaměstnanců, aby Bakala dostal byty a že jim je za přijatelnou cenu prodá. Co se týče lustrací, pro lustrační zákon jsem nehlasoval, aktivně jsem proti němu vystupoval, a přesto se domnívám, že to není aktuální téma současnosti.

Milan Štěch