Mgr. Dagmar Navrátilová

  • LIDEM
  • Opatovice
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2011 11:37:57 - valja.k

Reformy jsou v současné chvíli velmi diskutovaným tématem

Paní poslankyně, líbí se mi, že o Vás není slyšet v souvislosti s žádnými aférami a svou práci děláte dobře. Jak vidíte budoucnost reforem ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2011 6:27:08 - Mgr. Dagmar Navrátilová
Vážená paní Valerie, děkuji za pochvalu :). Reformy jsou v současné chvíli velmi diskutovaným tématem a přiznám se, že ve stávající podobě k nim mám jisté výhrady, zejm. v oblasti sociální, kterou se zabývám podrobněji. Věřím však, že se podaří nalézt zdravé kompromisy tak, aby sociální systém nebyl zneužíván a pomoc od státu dostali skutečně pouze potřební občané.
  V souvislosti se zdravotní reformou pokládám za nutné stanovení standardu a nadstandardu zdravotní péče tak, aby bylo dodrženo právo každého občana našeho státu na základní zdravotní péči (např. u stomatologa za takový „standard“ považuji klasickou amalgámovou plombu). Je třeba nastavit i taková opatření, aby se neplýtvalo finančními prostředky (centralizovaný nákup, pružnější rozhodování SUKLu apod.).
  A konečně v rámci důchodové reformy  je třeba změnit současný systém vyplácení důchodů, který je dle demografické prognózy do budoucna neudržitelný.
S pozdravem
Mgr. Dagmar Navrátilová
Poslankyně PS PČR
Místopředsedkyně strany Věci veřejné