Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2014 13:04:48 - křišťálová koule

Islamizace.Čas Vám stále více dává za pravdu.

Dobrý den. Váš varovný klip v burce nebyl přijat příliš vážně. Čas Vám dává a teprve dá za pravdu.Radikální islám přímo tzde v Evropě je tikající bombou na které sedíme. Do exploze zbývají vteřiny.. Souhlasila byste s radikálním STOPem muslimské imigraci? Souhlasila byste pro ty, kteří tu už jsou s principem společné výhody i společné odpovědnost? To znamená: Evropa vám umožnila "scelováním rodin" přijít za svým imigrovaným příbuzným. Využili jste kolektivní výhody. Pokud se ale kdokoli z vaší rodiny kdekoli zapojí do boje pod vlajkou radikálního islámu, budete celá rodina deportována zpět. a ponesete kolektivní odpovědnost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2014 18:02:34 - Mgr. Jana Volfová
 Dobrý den,
jsem ráda i nerada, že se moje varovná slova naplňují. Ráda proto že ti, co se mi vysmívali, dnes zjištují, že jsem měla pravdu, nerada proto, že se velmi obávám, jestli jsme ještě vůbec schopni tu strašnou invazi zastavit. Určitě jsem proto, aby každý, kdo spáchá trestný čin byl vyhoštěn bez možnosti návratu. Zcelování rodin již není v zákoně ani v tak sociálním státě jako je Švédsko, a kolektivní vinu neuznávám. Uznávám ale tvrdý trest pro ty, kteří se nebudou chovat podle zákonů země, ve které chtějí žít. Pak bych je nekompromisně vracela tam, odkud přišli.