Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2014 11:13:48 - walli

vysílání ČT

Je veřejným tajemství, že informace, které podává ČT jsou zkreslené a neobjektivní. Do toho přichází s vlastními, dle mě úplně zbytečnými pořady, kde propagují menšiny. Viz pořad o těch paterčatech, či o školácích. Můj dotaz zní, proč si za to máme platit? Proč si někdo ne vysílání VEŘEJNOSPRÁVNÍ televize nedošlápne? Zabývá se tím vůbec někdo ve sněmovně? V senátu je výbor pro sdělovací prostředky, ve sněmovně ho postrádám

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.11.2014 13:16:37 - Mgr. Jan Farský
Nemám pocit, že by byly informace, které podává ČT zkreslené a neobjektivní. Přál bych si více investigativních reportáží, politika se poslední dobou také nějak vytratila z programu. Vámi zmíněné pořady považuji za přínosné.A proč si máme platit veřejnoprávní televizi? Právě dnes je to důležité, když jednotlivá média skupují politici, případně skupiny s vlivem na politiky a tím ničí jejich nezávislost. Na ČT dohlíží Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, kterou volí sněmovna.