Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2014 18:10:56 - Harmm

Pane Zlaltuško, je mi stydno , když jsi uvedomím,

že i můj hlas pro ANO přispěl k Vašemu zvolení. Nelíbí se mi Vaše nevhodné, expresívní vyjadřování se na adresu prezidenta/ů ani hodnocení události 17.11. 2014. Je mi stydno, že takové parta agresívní nevychovanců dehonestovala toto výročí, ve kterém jsem já před 25 lety demonstroval za jiné idee a ne za návrat totality ve Vaši režii. Pár křiklounů,patrně dle jejich obhajoby také Vašich stoupenců, kteří nejsou schopni se smířit se s prohrou a vyvolávají neustále konflikty. V roce 89 jsem vyjádřil svůj nesouhlas s tehdejší režimem a teď taky protestuji proti tomu aby americká ambasáda vyvolávala nepokoje a útočila na řádně v demokratických volbách zvoleného prezidenta ČR. Jak by se Vám líbila situace kdy Vás za Vaše názory začnou urážet , dehonestovat a zpochybňovat Váš mandát. Nechci totalitu ve Vašem podání , kdy pouze Vaše pravda je ta pravá. Doufám jenom , že Vaše postoje nevyjadřují filosofii celého ANO, protože by to bylo dost velký zklamání velké části národa.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2014 10:47:05 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Dehonestování výročí nebyla věc úplně nějaké party, byť jich tam víc bylo. Ale už jen čtyři z pěti přítomných prezidentů z dehonestace obvinit nejde. Údaj o americké ambasádě je nesmysl. Zkuste si ale věc lépe promyslet a zamyslet se také nad perspektivami české politiky a správy země. Pokud jste ANO volil, je to chvályhodný začátek a máte jistě dobré předpoklady dívat se na výsledky nejen v podpoře tradic, ale i zlepšování chodu země.