Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2011 10:51:30 - Verka_Stranska

Věci veřejné

Jak se díváte na neustálé snahy Věcí veřejných o zpětné ovládnutí justice (ministerstva) a opakované nároky na ministerstvo dopravy, které přeci vede jejich a jimi delegovaný člověk. Děkuji předem za Vaše odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2011 13:32:15 - Milan Štěch

Dobrý den!

Věci veřejné se nyní, po ztrátě prestiže a skandálech svého faktického vůdce Víta Bárty a dalších členů, snaží získat opět výraznější pozice ve vládě. Místopředsedkyně strany Karolína Peake se jeví jako jedna z osob nejvíce loajálních zbývajícím dvěma koaličním stranám, a proto se právě pro ni hledá místo ve vládě, aby se tento chatrný projekt podařilo udržet.

Dalším možným scénářem je to, že si Věci veřejné uvědomí svou totální nedůvěryhodnost pro veřejnost, vládu celostátní destrukce opustí a kolem paní Peake se vytvoří skupina vládě loajálních poslanců, kteří budou kabinet držet při životě, aby ten mohl dílo zkázy dokončit.

Zdraví Vás MŠ