ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2014 16:20:19 - pokus

Pane Velebo

Díky vám a nedejte se ! ČT je veliká žumpa . Amerika drží ve svých vězeních lidi i bez obvinění některé již 12 let a navíc je mučí přesto že se zavázala v různých smlouvách že se to neslučuje s demokratickými principy a zcela nepochybně se jedná o velice hrubé porušování lidských práv . Přitom moralizuje druhé . Mučení je mučení a je pro každého neodpustitelné ! Jinak zde budeme mít opět inkvizici . Vždyť důvody k mučení se najdou vždy a trýzněná oběť se přizná k čemukoliv ! USA jsou říší zla !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2014 19:18:44 - Jan Veleba
Rád bych řekl, že nemáte pravdu, nebo že přeháníte. To ale říct nemohu, protože pravdu máte. Položím také otázku. Kde jsou média, novináři a politici, kteří prezidenta štvali, že při návštěvě Číny neobhajoval lidská práva? Jsou zalezlí a uctivě mlčí, aby při první příležitosti znovu vyrazili. Víte, už přes 10 let říkám a bohužel se asi nemýlím – všechno má své majitele, i demokracie …