Ing. Hana Orgoníková

Hana Orgoníková zemřela 5. června 2014 v Hradci Králové
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2011 14:39:27 - Albrecht

odpověď na dotaz

Jak se Vám líbí současné vedení města? Jste spokojena s prací pana primátora?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2013 9:39:28 - Ing. Hana Orgoníková
Tento dotaz byl vznesen na konci roku 2011. Pro MF Dnes jsem psala článek na konci roku 2012, ke dvěma letům výročí práce pana primátora. Takže přikládám text článku, který vyšel v MF DNES tuším 28. 12. 2012.

Zamýšlím-li se nad uplynulými dvěma lety od zvolení MUDr. Finka (HDK) primátorem Hradce Králové, pak mohu pouze konstatovat, že stále není dořešeno parkování ve městě s firmou ATOL, resp. ISP, jejíž sídlo nebylo vráceno do Hradce, takže daně odcházejí do Prahy. Stále je problém ohledně rekonstrukce zimního stadionu  a firmou ABD a ohledně výstavby fotbalového stadionu a firmou ECE. Pan primátor hovoří o kostlivcích ve skříni, ale byl to i on, kdo je tam ukládal při jeho stálé účasti ve vedení města . Takže jeho kritika je trochu mimo, protože u všeho byl. Zaplať Pán Bůh., že jsme odmítli být v koalici na městě.  Žádná pohoda v ní nepanuje. Ještě zmíním zastoupení opozice ve výborech města, kde rozhodně nelze hovořit o tom, že by pan primátor byl vstřícný k opozici (a ČSSD volby v Hradci vyhrála!), o to je komičtější, že kritizuje zastoupení v orgánech kraje. Zkrátka celá KKK (HDK, VPM, KDU-ČSL) si hraje na demokraty, ale jsou jimi?

Ovšem jinak je prý pan primátor vnímám dobře. Přeju mu to. Politika totiž není o tom, jak je to doopravdy, ale jak  to  vypadá. Snad  to občané brzy  objeví, až budou více platit za vodné a stočné, za teplo, za nájemné  atd. 

Hana Orgoníková