RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2011 9:26:24 - Nagan Blatnoy

Odpověď

smělá otázka, pokud by vám KSCM nabídnulo znovu misto, vratil byste se? Ja te strane tak nejak chvilemi verim (Dolejsovi) a pak zas neverim (Filip a spol.)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2011 12:41:18 - RSDr. Vlastimil Balín
Otázka nebyla smělá jako spíše provokativně směšná až hloupá. Své představy jsem tomuto subjektu sdělova dost dlouho, dokonce z velice vysoké pozice statutárního zástupce předsedy ÚV KSČM, leč marně. Asi jsem byl nesrozumitelný, anebo spíše moc srozumitelný vůči klientelistům a funkcionářům, kteří si jen prodloužili a finančně velice zpříjemnili svůj polistopadový život. Já ze současného vedení strany nevěřil nikomu, stejně jako dalším na nižších úrovních, kteří jen zneužívají členskou základnu, balamutí ji, stejně jako sympatizanty a občany, proto jsem se s KSČm rozešel. Můžete namítnout, že podobně jsou na tom i jiné strany a funkcionáři v jich, jenže ti o sobě alespoň netvrdí, že sjou spásou národa a etalonem ctnosti.