RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2011 13:04:28 - Leo Katz

Odpověď

Proč má ale podle Vás pan senátor Doubrava, ryzí rasista a antisemita, takovou popularitu a jak řešit otázku lidi, kteří podobně vystupují a jsou přitom v horní nebo dolní komoře Parlamentu? Jak se tomuto bránit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2011 15:51:44 - RSDr. Vlastimil Balín
Vážaný (á), předně si nemyslím, že Jarda Doubrava je rasista či antisemita. On se jen veze na vlně populismu a ve své "velikosti" nedokáže posoudit, co je ještě vkusné a co již více než nevkusné, až hloupé. Též si nemyslím, že má "takovou" popularitu. Určitě ne přirozenou, ale spíše uměle vytvářenou. Na to jsou Severočeši.cz "kabrňáci" a mají na to dost financí, svých, družstevních (?), státních za mandáty, sponzorských od spřátelených podnikatelů (jak tzv. kmotrů, tak i těch menších příštipkařících na komunáních zakázkách). Tomu, aby takoví populisti nebyli v obou komorách PČR, se moc bránit nedá. Populismus vždy spolehlivě zastře rozum voliče, připojí-li se k tomu korupční tombolové losování automobilů, notebooků a horských kol, je před očima voliče doslova tma, kde dotyčný kandidát září jako nova. A po volbách pozdě bycha honit. Pak musí voliči mandát přetrpět, poslouchat "rozumy" hraničící s tím, co lze označit za rasismus, antisemitismus, narovectví, nacionalismem aj. negativními a nepříliš šťastnými -ismy. Takže obranou by mohly být volby, ale..... (viz předchozí). Snad ještě zavést razantnější postihy za takovéto projevy přímo v Parlamentu ČR a ne, že se dotyčný následně jakoby slušně omluví. Je to výsměch slušnosti.