Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 7:59:59 - 25adost

Dobrý den, pane senátore, chtěl bych Vám sdělit, že jsem z Vás často zklamán a proč ?

Zdá se mi a není to jen můj názor, že poslední dobou jsou Vaše vyjádření slaboučká (jak čajík pro kojence), opatrnická a příliš politicky korektní k Vašim oponentům. Kromě pana Foldyny si toto je možné snad už lze myslet o celé ČSSD. Bojím se velmi, že stejně jako já i Vy víte, že takhle se nikam nedostaneme ani za dalších dvacet let. , S pozdravem Mareš, Pardubice , napište mi , chcete - li si poslechnout serózní důvody mého názoru. - kote.kolibrik.mazanek@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2015 12:13:45 - Milan Štěch

Vážený pane Mareši,

v politice není prostor pro osobní spory. Politik musí myslet na své voliče, kteří nejsou zvědavi na silácká prohlášení, ale na každodenní práci pro občany. To je moje metoda. Zároveň je třeba pečlivě zvažovat, které střety jsou podstatné a které ne. V zásadních věcech jsem vždy přijímal jasná stanoviska a svým názorovým soupeřům neuhnul ani o píď. Buďte ujištěn, že ani na tomto nehodlám nic měnit. Pokud jde problematiku Ukrajiny, jistě víte, že názory a postoje na toto téma jsou značně polarizovány. My politici bychom rozhodně svými siláckými výroky neměli přilévat olej do ohně.