Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 16:08:00 - Ladová

rozkrade se, rozdá se a po nás potopa

Velké problémy s muslimy jsou tam, kde je jich hodně,takže máme ještě co dohánět,když je jich u nás málo. Jak dopadá integrace víme i u nás integrujeme,integrujeme a jak se začlení druhá,třetí generace např. ve Francii také.Za miliony integrujeme,integrujeme a budem integrovat a těm co tu žijí valorizujem důchody tak, že to polovina ani nezaznamená,těm co tu pracují za minimál.mzdy nebo 12-15000 Kč doporučíme, ať si šetří na důchod i když nemají z čeho,pořádáme potravinové sbírky,sbíráme víčka pro nemocné ČESKÉ děti.... p.Pánek řekl,že je čas rozdělit se o náš blahobyt, myslím, že by se to mělo týkat těch, kteří si výši svých platů určují sami a zabezpečí nejdříve sebe.Máte stejný názor ?A co bohaté arabské země,které jsou svým způsobem života utečencům určitě bližší, než donekonečna řešit soužití dvou tak odlišných kultur, kdy my nechápeme je a oni nás, jak pomáhají utečencům ony ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2015 16:29:36 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Ladová,děkuji za to, že jste napsala.
Souhlasím s tím, že pokud nejsme schopni někoho integrovat, není možné někoho přijímat. Následky nezvládnuté imigrační politiky vidíme všude v Evropské unii.
Jinak pokud znáte mé názory, tak dobře víte, že vedle svobody a práv imigrantů chci řešit témata zodpovědnost a povinností. Na to některé státy bohužel zapomněli.
S pozdravem Tomáš Zdechovský