Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 16:27:00 - MarieD.

Dotaz

Pane europoslanče, Vy si opravdu myslíte, T.Okamura je extremista?? Co se týká ČR -souhlasím s jeho názory a 1x jsem byla na jeho mítinku, kde mluvil o jejich programu, ještě než se stal poslancem. Také jsem četla jeho životopis, vzhledem k tomu, jaké má životní zkušenosti (podle životopisu), já tedy dovoluju říct: On má vysoké sociální cítění se svojí vlastí, lidmi. Je nevhodné zaměňovat slova: sociální cítění a - extremismus. (Venčení psů a čuníků je v pohodě). Jaký máte názor? M. Doležalová.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2015 15:30:04 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Doležalová,děkuji za dotaz. 
Podle mě právě venčení čuníků u mešit ho dostává z té hlavní veřejné diskuse. Přeci nikdo nemáme nic proti tomu, kdyby odsoudil radikální islám. Ale odsuzovat všechny muslimy mi hodně připomíná židovskou otázku, kdy byl princip kolektivní viny. A to nic nemění na tom, že může mít sociální cítění. Ale je to dělení společnosti a výzvy k tomu, abychom zase proti někomu bojovali.
Jinak jsem připraven s Vámi na téma určitě diskutovat. 
S pozdravem Tomáš Zdechovský