Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2015 19:46:56 - RobertGeyer

Exekuce na řidičáky

Vážená paní ministryně.
Mám dotaz na exekuci na řidičáky z důvodů že je to totální nesmyslný zákon protože tak plno lidí přichází o práci nebo v době nezaměstnanosti si kvůli exekuci na řidičák nemůžou najít práci.
Vždyť řidičák je doklad o způsobilosti tak jak výuční list nebo nějaký diplom a nebo potvrzení o složení nějakých zkouškách jako rekvalifikace a podobně.
Nevím jak vy by ste se zachovala kdyby vám někdo odebral doklad o způsobilosti a diplom profesora a doktorát a znemožnil vám tak provádět svou profesi na kterou máte doklad o způsobilosti tak jste bez práce a musíte jít na Úřad práce kde by jste pobírala podporu v nezaměstnanosti a podobně.Vždyť ten to zákon o exekuci na řidičská oprávnění je totální diskriminace českého občana a umělé vyvolávání nezaměstnanosti a omezování osobní svobody (svobodný výběr zaměstnání) toto už totálně hraničí s diktaturou českého národa.Tím podávám návrh o zrušení toho to zákona protože řidičák na stejné úrovni jako výuční list nebo diplom.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.