Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2015 11:42:06 - Raduza

Poděkování...

Díky za Vaše názory, protože nehorázné propagandistické lži, které nám předkládá ČT, se nedají poslouchat. Po té, co jste pravdivě informoval o dění na Ukrajině už Vás asi bohužel ČT nepozve. Myslíte, že by poslanci mohli ČT nějak klepnout přes prsty? ČT nepřipouští jiný názor, dokola tam pozývají ty stejné lidi se stejnými názory. Naše ČT je 100x horší a nebezpečnější než byla ta komunistická, protože my jsme těm komunistickým zprávám něvěřili, ale podívejte se kolik lidí ČT zprávám věří a nechávají si taky vymývat mozky. Škoda, že je v parlamentu tak málo poslanců, tedy kromě Úsvitu, kteří by chtěli doopravdy všeobecné referendum, zbytek poslanců o tom už 25 let akorát žvaní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2015 16:40:13 - Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

Dobrý den,

souhlasím s Vámi, že Česká televize o dění na Ukrajině informuje krajně tendenčně. Domnívám se, že je to u veřejného media zcela nepřípustné. Jediné co s tím poslanci mohou dělat je tlačit na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání, aby donutila veřejnoprávní televizi k plnění její základní funkce. Tedy informovat nestranně, nikoli manipulovat míněním veřejnosti.