Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2011 13:33:04 - zuzana

Respekt k autoritám

Pane předsedo, jaký je Váš názor na mladou generaci? Podle mě to s ní jde lidově řečeno z kopce a hlavní problém podle mě spočívá v tom, že nemají žádný respekt k autoritám, ale ani ke starým lidem. Jaký na to máte názor Vy? Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.12.2011 16:39:35 - Milan Štěch

Dobré odpoledne,

myslím, že máte do značné míry pravdu. Mladým generacím chybí úcta a respekt k autoritám, nemyslím si ale, že by to byla jejich vina. Nedomnívám se dokonce ani, že je to obecně vina politiků, ačkoli se mnozí z nich nechovají příkladně a úctyhodně ani ve svém osobním, ani ve veřejném životě.

Jsem přesvědčen, že vytváření atmosféry plošné nedůvěry k politikům a autoritám obecně je záměrem některých vlivných osob a kruhů se silnými finančním, a tedy kapitálovým, a majetkovým zajištěním, které mají silný vliv na média a jejich prostřednictvím vytvářejí celkový obraz o představitelích naší země a vyvolávají určitou atmosféru ve společnosti. Tím vlastně také neustále posilují svou pozici, která jim následně umožňuje dál kapitálově sílit.

Takováto situace je i v dalších zemích a je jednou z příčin současné finanční a hospodářské krize. Vlády totiž často nekonají ve prospěch voličů, ale v zájmu těchto finančních a kapitálových skupin.

Zdraví Vás MŠ