Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 16:38:10 - oslík-paja

sněmovna

Působíte jako sympatická dáme, nemáte ale dojem, že jste si postem místopředsedkyně sněmovny ukrojila na začátek moc velký krajíc zodpovědnosti? Vy se sice hájíte, ale kritizují vás i vaši kolegové. A druhý dotaz, co jste zatím dokázala jako poslankyně nebo na čem pracujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2015 16:10:50 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážený pane,

jako první místopředsedkyně poslanecké sněmovny pracuji již déle než rok a myslím, že stejně jako ostatní začínající místopředsedové jsem se s touto funkcí dostatečně seznámila. Nedomnívám se, že se dopouštím nějakých podstatných chyb nebo chyb vůbec. Kritika mé práce při řízení sněmovny měla většinou politický, někdy i genderový podtext a pocházela převážně od opozice.O kritice ze strany mých stranických kolegů nic nevím. Jako poslankyně jsem byla předkladatelkou nebo spolupředkladatelkou některých zákonů a pozměňovacích návrhů. Na dalších návrzích se svým týmem pracuji i nyní. Svoje hlavní poslání v politice vidím především v ochraně zdraví, života a majetku občanů, a proto věnuji svůj čas i práci v terénu.

Doufám, že budete mou odpověď považovat za dostatečnou a zůstávám s pozdravem

Jaroslava Jermanová