Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2015 12:19:22 - Václav N.

EU

Podle mě by stačilo, kdyby nás reprezentovalo v EU 3 poslanci: Vy, pan Telička a Ransdorf o ostatních stejně není vůbec slyšet a evidentně si chtějí jen namastit kapsy. Nemyslíte, že by bylo namístě jejich počet zredukovat? A druhý dotaz. Co říkáte na výsledek voleb v Řecku i z pohledu EU? Co když se bude zdráhat platit dluhy? Nemůže to ohrozit setrvání země v EU? A vadilo by vůbec někomu, kdyby Řecko z EU vystoupilo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2015 13:01:57 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,souhlasím s tím, aby bylo méně europoslanců. Stačilo by nás 10. Určitě já tento názor budu podporovat za chvíli jdu na skupinu, kde prosazujeme 1 sídlo.
Jinak výsledek voleb na jedné straně chápu - lidé prostě chtějí nadějí. Na straně druhé pokud Řekové nebudou držet závazky, může to mít pro ně katastrofální důsledky. Pevně věřím, že Řecko vezme rozum do hrsti. Vystoupení Řecka neprospěje nikomu...ale asi by to nikomu nevadilo :-)
S pozdravme Tomáš Zdechovský