Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.02.2015 13:17:01 - Pérák

natvrdo

Dobrý den pane Škromahu-tak prý jdete do prezidentování natvrdo?
Když natvrdo tak se prosím postarejte o to, aby se senioři a hodně ostatních lidí nedostávalo do exekucí tím, že jsou nebankovni společnosti-ty zrušte a pak vydejte celostátně a doručte VŠEM občanům brožurku "Obezřetnost se vyplácí" !!
To v prvním přiblížení. Nechat možnost predátorům okrádat neznalé a bezbranné občany je SVINSTVO. O své ovečky se bača stará tím že odhání vlky a to musíte udělat i vy !! To dosavadní vláda nedělá.
Polášek Zábřeh

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2015 11:28:48 - Ing. Zdeněk Škromach
Vážený pane Polášku, ano, skutečně již úvahu nad mou kandidaturou na prezidenta neberu čistě jen z recese. Vše se však bude odvíjet od vůle členské základny ČSSD, koho si bude přát postavit jako svého kandidáta na prezidentský úřad a prozatím je ještě do té doby mnoho času. K Vaší poznámce o exekucích a zneužívání neinformovanosti seniorů mnohými společnostmi musím říct, že se snažím využít legislativních možností k nápravě v současné praxi s exekucemi. Sám jsem byl iniciátorem návrhu změny exekučního řádu, zároveň jsem v úzké komunikaci s poslanci ČSSD, kteří v Poslanecké sněmovně taktéž řeší různé návrhy změn zákona o exekutorech a exekuční činnosti. Věřím, že tato práce, pakliže ji doposud neuchopila vláda, bude mít své konkrétní výstupy a přispěje k zlepšení situace v naší společnosti. Informovat seniory a mnohé další skupiny občanů, kteří se snadněji nechají nalákat nepoctivými prodejci ať už „šmejdů“ či různých „výhodných“ finančních produktů však nemůže přispět pouze úřad prezidenta. Ačkoli na toto téma může upozorňovat, je třeba zapojení široké veřejnosti, vlády, neziskových organizací, médií atd. a společně se snažit o lepší informovanost a zákonná opatření proti této nekalé praxi. Hezký den Zdeněk Škromach