ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.03.2015 11:10:37 - masoan

Dotaz voličky

Dotaz voličky
Vážený pane Valento, oceňuji váš článek o registračních pokladnách, ale více mě zajímá jestli jste někdy navštívil v Uherském Hradišti sídliště Štěpnice, kde žije několik tísíc lidí a vaších potencionálních voličů. Viděl jste tady hlavní křižovatku a chodníky v jakém jsou dezolátním stavu? Viděl jste tady centrum tohoto městského satelitu s malou prodejnou Albert a pomalovanými zdmi? A pokusil jste se tady někdy zaparkovat auto? Neberu argumenty jako několik nových odpadkových košů, opravené hřiště, natřené staré lavičky. Říká se, že sídliště je jedno z nejhezčích, bohužel jenom díky stromům, které tu byly vysazeny před 40 lety. Myslíte, že je šance sídliště nějak zkultivovat? Doufám, že nejste jako vaše předchůdkyně, pro kterou byly prioritou vyšší cíle a nikoliv potřeby místních občanů, kteří na to při volbách nezapomněli. Přeji vám zdravý selský rozum a hodně sil při nelehké práci senátora.
Váše volička Marcela.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2016 9:16:03 - Ivo Valenta

Dobrý den Marcelo,

děkuji Vám za podnět.

Záležitosti, o kterých hovoříte, jsou plně v kompetenci Městského úřadu. Já ze své pozice senátora nemohu do těchto věcí zasáhnout, nicméně se starostou tuto situaci osobně proberu. Pakliže se město rozhodne situaci řešit, rád jí v tomto budu nápomocen a za Štěpnice, které si podporu rozhodně zaslouží, se jistě přimluvím.


S pozdravem

Ivo Valenta.