Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2015 14:02:03 - Naďa L.

Jak vidíte naši budoucnost?

Všichni chtějí bojovat s imigranty, jak ale chcete bojovat s tím, že právě oni nám tu zachraňují porodnost a vlastně i práci? Co s tím uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 16:51:46 - Ing. Pavlína Nytrová
Vážená paní Naďo,děkuji za Váš dotaz. Nevím, na základě čeho usuzujete, že porodnost u nás zachraňují imigranti. S tím nemohu souhlasit. Pravdou je, že porodnost u nás v posledních čtyřech letech mírně klesá, ale sociální demokracie a vládnoucí koalice stále pracuje a zlepšuje prorodinnou politiku, ve snaze pozitivně ovlivnit porodnost. Například v letošním roce se opět vyplácí porodné i na druhé dítě. Snažíme se vytvářet pro mladé lidi, rodiny takové sociální a finanční zázemí, aby si dítě tzv. „mohli dovolit“. To další už opravdu záleží jen na nich. Pokud jde o práci, pak souhlasím s tím, že v některých především dělnických profesích, pracují většinou cizinci, ale to je podle mého názoru způsobeno především tím, že se některým lidem vyplatí být nezaměstnanými a pobírat sociální dávky či podporu. Právě proto nedošlo ke zvýšení životního a existenčního minima, ale zvýšila se minimální mzda. Chceme i v letošním roce motivovat lidi, aby pracovali a nečekali na sociální dávky. Pokud jde o imigranty, pak si musíme uvědomit, že v případě, že jim povolíme žít na našem území, pak mají právo mít rodinu, děti a také pracovat.