Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.03.2015 22:11:08 - disident

Pane poslanče

o definici veřejnoprávních médií není třeba dělat další domluvy. SoučaSNĚ PLATNÉ PŘEDPISY jsou dostačující, ale vedení ČT (ale i Č Ro) je neplní a Rada kde ČT na ruku. Stížnosti občanů, jako koncesionářů neřeší, omlouvá a nic se neděje. Proč k tomu mlčí poslanci a senátoři ? Jediné řešení je ČT zprivatizovat. Ať si pan Dvořák se svými kumpány ČT koupí a vysílá si, co chce ! A pokud to tak nechcete, zařiďte, aby ČT spadala přímo pod poslaneckou sněmovnu, nebo pod vládu a její neustálé exesy řešte !
Občané nejsou idioti a dokážou rozlišit, na rozdíl od některých politiků, co je pravda a co je lež. A pokud nemají občané právo se k chování médií, které si musí měsíčně platit, vyjádřit a nemají právo na to, aby se média chovaly podle zákona, tak po nich nechtějte, aby to platit museli. Na Slovensku to již také udělali a jde to ! Ne že se to nedá řešit, on o se to nechce řešit. Jste naši volení zástupci, tak s tím něco dělejte - nebo budeme muset vyměnit poslance.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2015 10:27:05 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, postavení veřejnoprávních médií v ČR a jejich fungování se stává čím dál žhavějším tématem. Také si uvědomuju nedostatky v systému i v samotné produkci ČT. Na ministerstvu je již rozpracovávaná novela zákona a osobně se také v rámci komise v Senátu o toto téma zajímám a zaměřím svou senátorskou činnost na tento problém. Nemyslím si, že by mělo dojít k zprivatizování. Musíme naopak docílit toho, aby naši občané měli za své veřejné peníze nezávislé kvalitní zpravodajství a pořady! Hezký den, Zdeněk Škromach