Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2015 6:22:14 - KeIt58

Tři otázky

Pane poslanče nestydíte se organizovat takové akce proti panu prezidentovi jako v Turnově a přitom zneužívat děti, školou povinné? Za panem prezidentem jsou konkrétní výsledky. Co jste vy jako veřejná osoba učinil pro prospěch České republiky? Necítíte se být v rozporu s poslaneckým slibem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2015 14:37:41 - Mgr. Jan Farský
Vážený Kelte,
k Vašim otázkám, konstatováním.
Rád jsem podepsal Turnovskou výzvu v tomto znění:
„Pane prezidente,
je to nadlidský výkon, vytvářet v očích našich dětí představu o prezidentském úřadu jako o něčem důstojném, váženém a následováníhodném. Přesto se s velkým sebezapřením dokážeme povznést nad Vaše nevhodné chování i výroky.
Neumíme se ale smířit s tím, že si přisuzujete silnější mandát a kompetence, než jaké Vám náleží. Že nejednáte větší měrou jako zástupce české politické reprezentace, ale pouze jako Miloš Zeman.
Nelíbí se nám Vaše proruské snahy, které jdou přímo proti české zahraniční politice a co víc - proti zájmům mnoha občanů, které máte jako prezident republiky reprezentovat. 
Destabilizujete českou společnost, rozdělujete ji a ohrožujete to nejcennější, co máme - naši svobodu.
Apelujeme na Vás, abyste vrátil důstojnost úřadu, který zastáváte.
Apelujeme na Vás, aby všechny Vaše budoucí zahraničně-politické kroky měly podporu naší diplomacie, podporu většiny Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.“
Děti jsem nezneužil ani nezneužívám.
O tom, jestli je mé angažmá v politice přínosné, rozhodují voliči. Co se mi podařilo na poli veřejných zakázek, transparentnosti, při správě města Semily, v boji proti loterijním společnostem atd. se můžete dočíst na www.janfarsky.cz, www.volbaprosemily.cz, www.semily.cz.
Naopak, cítím soulad s poslaneckým slibem ve svém jednání.

S pozdravem, Jan Farský.