Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2015 19:08:06 - zenda

Kde berete ty jistoty,pane Farsky?

Pane Farsky,ja jsem cely zivot pracoval v letectvi a mam jine zdroje.Za prve,jak je mozne,ze ukrajinsky Air trafic control navedl letadlo do prostoru s bojovou cinnosti,proc dosud nebyla vydana tela piotu .Jine zdroje tvrdi,ze dopravni letoun byl sestrelen letadlem typu SU-25,ktery ma ukrajinska armada ve vyzbroji.Je znamo evidencni cislo stroje i pluk,ke kteremu nalezel.Dokonce jine nez proamericke zdroje uvadeji i jmeno pilota.
Jeste otazka,take jste schvaloval "humanitarni bombardovani " civilnich objektu v byvale Jugoslavii letadly US Air Force v roce 1999?Nebylo Vam lito lidskych obeti vcetne srbskych deti nebo usmrcenych cestujich z jedouciho vlaku,kteri Vami oslavovani "hrdinove - piloti USA" dokazali rozstrilet na trati?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2015 23:48:16 - Mgr. Jan Farský
 Milý Zendo, 

máme asi každý jiné zdroje, já se dívám spíše na Západ, kde je naštěstí ještě svoboda slova a demokracie. Doporučuji třeba BBC: http://www.bbc.com/news/world-europe-28357880

S pozdravem Jan Farský.