Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2015 9:55:48 - Palák

vedení ČSSD

Proč jste se podle vás nedostal, do užšího vedení strany? A nemyslíte, že tím, že vedení úplně odstavuje druhé křídlo strany, si zadělává na obrovský malér?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2015 13:20:15 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, předpokládám, že jsem se do Předsednictva ČSSD nedostal, protože nejsem představitelem současné vládnoucí skupiny. Osobně nepovažuji za vhodné měnit názor na směřování a vedení strany za účelem zvolení, naopak jsem kandidoval proto, abych ve vedení přinášel alternativu a schopnost sebereflexe. Věřím, že sociální demokracie je stále velmi rozmanitá a je vhodnější ve vedení vnímat všechny proudy. Na letošním sjezdu však zvítězila představa o jednotném jednobarevném a neochvějném vedení. Zda to bude přínosem a skutečně efektivnější než různorodost názorových proudů, které oslovují různé skupiny občanů, nebo zda to sklouzne, jak říkáte, k maléru, ukáže čas. Hezký den, Zdeněk Škromach