Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2015 17:31:59 - Amibijec

Co je to tem mírový režim ???

To je náko cáklé , jak se kroutíte...
To má být útlak českých protiválečných sil ???
Je hezké, že podporujete pouze evidenci žen ,ale nikoliv odvody tak, jak jsou navrhované. Na co ta "evidence" bude ??? Proč ji zavádíte .... myslíte si že je to v zájmu ČR ???
Další blafový podraz ČSSD na voliče.... tahat ženy do jha vojenských spolků ... to si zde nedovolil ani císř pán ani komunisté..... vy jste asi zešíleli jako jsou šílení v Centrále USANATO...
ČSSD dopadne velmi zle.Lidé kroutí hlavami nad tou hloupostí , ztrapnili jste se lokajové....
Jinak by jste se jako člen branného výboru měl zaměřit na ještě vyšší posílení pravomoci tajných služeb.
Už tam chybí pouze evidenční povinnost matek vyšívat monogram na pampersky svých dětí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2015 9:01:07 - Ing. Antonín Seďa
Hezký dotaz, ale chce to více faktů. Branná povinnost před listopadem 1989 se sice vztahovala v době "míru" pouze na muže, ale jinak platila branná povinnost jako dnes. Předkládaný branný zákon totiž není nic nového, vztahuje se opět na všechny obyvatele naší země od 18 do 60 let věku. ČSSD nic nekroutí a ani nemění. Pokud mne neklame paměť, pak ministrem obrany je M. Stropnický z ANO 2011, který zákon předkládá. Jinak Vás musím ubezpečit, že ani centrála NATO, ani ČSSD, ani vláda nešílí. Evidence občanů je již dnes a proto také navrhuji, aby se tzv. povinné odvody změnily v registraci občanů, kteří mohou být z důvodu zdravotního stavu povoláni v případě ohrožení země či válečného stavu. A tato evidence byla již za Rakouska Uherska, v období komunistického režimu a je i  Ruské federaci. Prostě nic nového pod sluncem. Nedělejte prosím z komára velblouda a nenechte se blamovat propagandu, ať již z jedné či druhé strany. Co se týká pravomocí tajných služeb, již je v legislativním procesu novela, která tyto pravomoci posiluje. Já naopak chci, aby se posílila kontrola těchto služeb, protože to, co je důležité je, aby veřejnost měla možnost dohlížet na činnost zpravodajců. Problém je, že již dnes tato kontrola není u všech zpravodajských služeb, a vlastně se nic podstatného neděje. Ke škodě nejen služeb, ale i naší společnosti.