Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2015 19:31:16 - 1 gedamken

Vážený pane Zlatuško

Opravdu mě těší Vaš zájem odpovídat i na mírně řečeno provokativní otázky, nevybral jste si Vy mne ale já Vás jako autoritu s vysokou mravní integritou. Ano v zásadě souhlasím s tím co píšete a zjednodušeně bych podotkl že Rusko tak nějak zneužilo slabost Ukrajiny a tím se vymklo slušnosti. Vehementně se snažím však poukazovat na situace kdy i naši spojenci podporují podobné nehoráznosti,- USA. Nehodnotím stav Jemenské společnosti ale pouze fakt agrese.Protože toto je dotazová stránka musím nějaký položit,- tedy pokud si budu v budoucnu chtít cokoliv ujasnit, mohu se na Vás obrátit a podebatovat? s pozdravem Radek Janečka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2015 12:48:45 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Pane Janečko,
stran ujasnění si "čehokoli" asi nejsem nejvhodnější, určitě nejsem Vševěd.  Nebráním se debatě, ale jen na některé problémy světa mám (relativně) vyhraněný názor. Také nevím, zda mám opravdu zájem na provokativní otázky odpovídat - jsem relativně konformní člověk a z nějakých popichování a provokací jsem už asi před drahými lety vyrostl. Ale aspoň se snažím, co dovedu. Co taky se mnou, že ano.
Jiří Zlatuška