RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2015 17:00:12 - ElizabethK.

Děkuji za rychlou reakci

Možná je škody, že místopředseda nejste. :) Souhlasím s vámi, že koalice v Praze má na řešení důležitější věci. Nicméně jste mi neodpověděl na to, proč si hřejete na prsou takové členy jako je Michková, když jedná v rozporu s ideologií strany? Cožpak vám nestačí, že se od vás většina voličů odklonila právě kvůli tomu, že jste přestali ctít program?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2015 8:53:34 - RNDr. Jan Zahradník
 Milá paní ElisabethK,

rádo se stalo. Na tu Vaši otázku je těžká odpověď. Paní Michkovou neznám a nevím ani, co ji vede k předkládání takových návrhů. Možná je to touha spasit svět, podobná té, která vede zastánce zákazu kouření. I mezi nimi byli a jsou významní členové ODS. Já se přiznám, že žádným takovým myšlenkám na záchranu světa prostřednictvím zákazů (ať je to zákaz volného pohybu psů, zákaz vjezdu starých aut do centra Prahy nebo i ten zákaz kouření) nevěřím a podporovat je nebudu. A s paní Michkovou si to holt musí vyřídit její místní sdružení ODS. Tedy pokud máte pravdu a je skutečně autorkou toho návrhu.

S pozdravem

Jan Zahradník